Услуги

Галерия

КОНСУЛТОРЕС CONSULTORES КОНСУЛТОРЕС CONSULTORES КОНСУЛТОРЕС CONSULTORES

Виж на картатаСподели във Facebook

КОНСУЛТОРЕС CONSULTORES

ул. Иван Сусанин 55, ет. 4
София,
България
23.2795159
42.6621406
UserLikes
Име: КОНСУЛТОРЕС CONSULTORES
Адрес: София, ул. Иван Сусанин 55, ет. 4
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://vzemania.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Правни и юридически услуги
Дейност:

Агенция за събиране на вземания. Консултантски услуги.

Ключови думи: информация, събиране, вземания, дългове, задължения

За нас

Консулторес ООД е дружество, специализирано в събирането на частни и търговски вземания, както и предоставянето на консултантски услуги. Тайната на високия процент на събрани вземания и удовлетвореност на нашите клиенти е убедителността, упоритостта и професионализма, които притежават нашите служители.

Събирането на вземания е комплексен и продължителен про
КОНСУЛТОРЕС CONSULTORES
цес, който изисква високо ниво на подготовка в сферата на преговорите и познаване на действащото законодателство и търговските практики. Професионалистите, които работят за „Консулторес” ООД, успяват да свършат възложената им работа във възможно най-кратки срокове и да се справят с предизвикателствата, пред които се изправят. Натрупаният опит ни позволява да а
КОНСУЛТОРЕС CONSULTORES
нализираме и разрешаваме сложни казуси по събирането на вземания. Това, което ни отличава, е индивидуалният подход при събирането на всяко конкретно вземане, в зависимост от длъжника.

Екипът на „Консулторес” ООД може незабавно да започне да събира вашите вземания. Ако имате някакви въпроси или желаете да дискутираме конкретни казуси, моля свържете се с нас.
 
Открийте ни в Google+