ДМ ПРОДЖЕКТ

ДМ ПРОДЖЕКТ

ул. Поп Харитон 19
Варна,
България
27.9044016
43.2108518
UserLikes
Име: ДМ ПРОДЖЕКТ
Адрес: Варна, ул. Поп Харитон 19
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://dm-project.alle.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Правни и юридически услуги
Дейност:

Административно-правни услуги

Ключови думи: административноправни услуги, право, съд, адвокатски услуги, правни услуги

ДМ ПРОДЖЕКТ

За нас

Специалистите на DM-Project – Варна съществуват на пазара на административно-правните услуги вече повече от 10 години. От 2000г. до сега, ние доказахме и утвърдихме своите професионализъм, всеотдайност и доверие. Ние се стремим да предоставим пълна и гарантирана защитата на интересите на своите клиенти.

Стремежът на DM-Project – Варна е да осигури индивидуален подход към своите клиенти, оптимизирайки търговската, дружествена, правна и административна дейност съобразно спецификата на извършваната дейност на базата на качествени, бързи и ценово обосновани административно-правни услуги на конкурентни цени.

Ние сме гъвкави, адекватни, лоялни и ще намалим стреса във вашия бизнес !
Мисията ни е да обслужваме клиентите си бързо, качествено и да пестим от най -ценните неща в наши дни – времето и парите им. В по-дългосрочен план се надяваме да осъществим успешен преход към по-високите изисквания и норми, които бизнеса и отношенията поставят, като се стремим към нови още по-високи критерии и приоритети, еквивалентни на тези в икономически напредналите страни по света.

DM-Project
е специализирана услуга в областта на административно - правните консултации
на физически лица, фирми, организации, сдружения и предприятия, имащи за предмет на дейност:

Търговия с недвижими имоти; Транспортна и спедиторска дейност и агентски услуги; Компютърно програмиране и уеб дизайн; Маркетинг и реклама; Специализирани фирми за събиране на вземания; Туризъм, хотелиерство и ресторантьорство; Строителство, архитектура и спомагателни дейности; Агенции за недвижими имоти; Търговия със стоки на едро и дребно; Фесилити маркетинг /управление на сгради/; Управление на проекти; Административни услуги за фирми и частни лица; Посреднически услуги и интелектуален труд; Политически партии и сдружения; Неправителствени организации; Сдружения с идеална цел,
.. както и много други физически и юридически лица, нуждаещи се от административно - правни услуги.

Доверете ни се и станете част от многото клиенти, които избраха да спечелят с нас !!!




 

Открийте ни в Google+